Mizzemos Kinderliedjes

In oktober 2019 is Maaike begonnen met het schrijven voor kinderen (en ouders). Er ligt een verhaal klaar, te wachten op illustraties. En op haar YouTubekanaal publiceert ze kinderliedjes. Bestaande kinderliedjes in akoestische arrangementen en zelfgeschreven kinderliedjes. Haar kinderliedjes zijn geïnspireerd door het leven met en van haar kinderen en hun onuitputtelijke fantasie. Ze vertaalt de belevingswereld van een peuter naar prikkelarme muziek. In de thema’s zijn elementen van natuurlijk ouderschap terug te vinden.

De naam Mizzemos komt van Maaikes vader; het was zijn koosnaampje voor haar. Je zou kunnen zeggen dat Mizzemos het kind in Maaike is.

Workshops

Met haar opleiding Docent Muziek is Maaike ook vaardig in het geven van muzieklessen aan kinderen. Je kunt haar inhuren om op school of op de opvang een leuke en actieve workshop te komen doen met de kinderen. Met haar eigen liedjes en eventueel bestaande liedjes doet ze dan allerlei muzikale spelletjes met de kinderen en er wordt uiteraard gezongen. De workshop kan gekoppeld worden aan een thema.
De duur van een workshop is 30 minuten tot een uur (afhankelijk van de doelgroep en de wens van de opdrachtgever) en de prijs in overleg.

Kinderliedjes in opdracht

Voor allerlei doeleinden is het mogelijk om Maaike een liedje met eventueel een lesbrief te laten schrijven. Je kunt hierbij denken aan een thema op school of op de opvang, waarbij een liedje geschreven kan worden, of een (eventueel gepersonaliseerd) liedje om het opruimen, het eetmoment, het beginnen van de dag, of wat dan ook te begeleiden. Maar er zijn veel meer mogelijkheden! Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

YouTube

Je kan alle liedjes van Mizzemos terugvinden op dit YouTube kanaal. Het helpt enorm als je daar ook even klikt op ABONNEREN. Je ziet dan als je weer naar YouTube gaat, nieuwe liedjes verschijnen als die er zijn. Alvast bedankt!

Hieronder zie je enkele video’s van het YouTubekanaal.

Deel dit als je het leuk vindt
Share on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin